Palvelut

Reseptien suoratoimitus

Reseptilääkkeet toimitetaan suoratoimituspisteistä. Reseptilääkkeiden toimituksen yhteydessä käydään läpi lääkkeiden oikea ja turvallinen käyttö sekä mahdolliset yhteisvaikutukset. Tarvittaessa otamme yhteyttä lääkäriin lääkityksen sopivuuden varmistamiseksi. Lääkepakkaukseen liimattavan ohjetarran kääntöpuolelle tulee aina merkintä reseptin voimassaoloajasta ja reseptin jäljellä olevasta lääkemäärästä.

Palokan apteekilla on suorakorvaussopimus Enerkemin (Fortum), Jokilaakson, Keskon, Metson, Rauten, Rautpohjan, Repolan, Siriuksen, Tradekan ja Äänekosken tehtaiden sairauskassojen kanssa. Asiointi meillä on kassan jäsenille helppoa ja nopeaa.

Lääkekortti ja yhteenvetotulosteet

Palokan apteekin asiakkaat voivat pyytää farmaseuttia tulostamaan lääkkeitä koskevat tiedot henkilökohtaiselle lääkekortille. Lääkekortissa on lueteltu kaikki apteekistamme vuoden aikana ostetut lääkkeet, jolloin lääkäri näkee nopeasti mitä lääkkeitä on aiemmin käytetty. Tämä auttaa välttämään lääkkeistä aiheutuvia päällekkäisyyksiä ja haitallisisa lääkeyhdistelmiä.

Ulkomaanmatkoja varten on hyvä ottaa mukaan yhteenveto resepteistä, jonka saat pyydettäessä apteekista.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muutoin käytöstä poistetut lääkkeet ovat ongelmajätettä. Kotitalouden lääkejätteet voi tuoda veloituksetta apteekkiimme hävitettäväksi. Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet, neulat sekä ruiskut on eroteltava muista lääkkeistä! Tabletit ja kapselit voi purkaa pahvikoteloista ja palauttaa läpinäkyvässä muovipussissa.

Käyttämättä jääneitä lääkkeitä emme turvallisuussyistä voi palauttaa myyntiin. Toimitamme ne apteekistamme ongelmajätelaitokselle.

Teemapäivät

Järjestämme apteekissamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemapäiviä. Tapahtumissa kerromme terveyttä edistävistä seikoista, lääkkeistä ja päivän aiheeseen liittyvästä itsehoidosta.

Terveydeksi!-lehti

Jaamme apteekissamme Terveydeksi! -lehteä, joka on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti. Oheisesta linkistä voitte lukea lehden digiversion sekä selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä: http://www.terveydeksi.fi/