Kosmetiikka

Apteekkimme kosmetologi opastaa ja neuvoo tuotteiden valinnassa, jotta kunkin ihotyypille löydetään sopivat apteekkikosmetiikkatuotteet. Apteekistamme löytyy useita kosmetiikkasarjoja.

 

ACO

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

Tuotesarjan sivut »

 

ATOPIK

Atopik on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteisssa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Atopik- tuotteet on kehitetty ilman eläinkokeita ja niille on myönnetty Leaping Bunny -tunnus.

Tuotesarjan kotisivut »

 

AVÈNE

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetussa Avène-ihonhoitosarjassa on minimoitu allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä. Kaikki Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Avène sarjasta löytyvät erikoishoitotuotteita mm. erittäin herkälle, erittäin kuivalle, rasvaiselle ongelma iholle sekä couperosa iholle. Sarjassa laaja valikoima tuotteita myös normaalin ihon hoitoon.

Tuotesarjan kotisivut »

 

CERAVE

CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Tämä kosteuttava sekä ihon suojakerrosta vahvistava ja ihon pintakerroksen uudistumista tukeva tuotesarja on kattava. Löydät siitä tuotteen kuivan ihon ongelmiin ja hoitoon, rasvoittuvalle iholle, ja normaalin ihon ylläpitoon, unohtamatta käsien ja jalkojen ihoa.

 

FAVORA

Suomalainen sarja, joka sopii myös herkälle iholle. Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita, joiden koostumus on tarkkaan harkittu. Raaka-aineet ovat puhtaita ja niiden keskinäinen suhde on valittu huolella. Favora-tuotteet ovat riittoisia ja kosmeettisesti miellyttäviä käyttää.

Tuotesarjan kotisivut »

FILLERINA

Fillerina-täyteainehoito on ensimmäinen kotikäyttöinen dermokosmeettinen täyteaine, jota käytetään suoraan iholle eikä pistetä ihoon. Et siis tarvitse neuloja. Fillerina-tuotteet auttavat madaltamaan iän mukanaan tuomia juonteita. Ne myös antavat lisää volyymiä huulille ja poskipäille. Hoidon alussa käytetään 14 vuorokauden ajan Fillerina-täyteainehoitoa ja jatketaan sarjan voiteilla tulosten säilyttämiseksi. Tuotteita on saatavana kolmea eri astetta.

Tuotesarjan kotisivut

 

LA ROCHE-POSAY

Vähemmän on enemmän.

La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimaalisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

La Roche-Posay – turvallisuutta ja tehokkuutta

Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Tuotesarjan kotisivut »

 

VICHY

Lähdevettä sisältävät Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaan tapahtuvat tuotekehitys ja tuotanto sekä Vichy eettiset toimintatavat takaavat tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan kotisivut »

EUCERIN

Hoitava Eucerin®-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon. Eucerin-tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia.

Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen on dermatologisesti perusteltu hyvän tuloksen saamiseksi. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan kotisivut»