Kosmetiikka

Apteekkimme kosmetologi opastaa ja neuvoo tuotteiden valinnassa, jotta kunkin ihotyypille löydetään sopivat apteekkikosmetiikkatuotteet. Apteekistamme löytyy useita kosmetiikkasarjoja.

 

ACO

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

Tuotesarjan sivut »

 

ATOPIK

Atopik on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteisssa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Atopik- tuotteet on kehitetty ilman eläinkokeita ja niille on myönnetty Leaping Bunny -tunnus.

Tuotesarjan kotisivut »

 

AVÈNE

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetussa Avène-ihonhoitosarjassa on minimoitu allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä. Kaikki Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Avène sarjasta löytyvät erikoishoitotuotteita mm. erittäin herkälle, erittäin kuivalle, rasvaiselle ongelma iholle sekä couperosa iholle. Sarjassa laaja valikoima tuotteita myös normaalin ihon hoitoon.

Tuotesarjan kotisivut »

 

CERAVE

CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Tämä kosteuttava sekä ihon suojakerrosta vahvistava ja ihon pintakerroksen uudistumista tukeva tuotesarja on kattava. Löydät siitä tuotteen kuivan ihon ongelmiin ja hoitoon, rasvoittuvalle iholle, ja normaalin ihon ylläpitoon, unohtamatta käsien ja jalkojen ihoa.

 

FAVORA

Suomalainen sarja, joka sopii myös herkälle iholle. Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita, joiden koostumus on tarkkaan harkittu. Raaka-aineet ovat puhtaita ja niiden keskinäinen suhde on valittu huolella. Favora-tuotteet ovat riittoisia ja kosmeettisesti miellyttäviä käyttää.

Tuotesarjan kotisivut »

FILLERINA

Fillerina-täyteainehoito on ensimmäinen kotikäyttöinen dermokosmeettinen täyteaine, jota käytetään suoraan iholle eikä pistetä ihoon. Et siis tarvitse neuloja. Fillerina-tuotteet auttavat madaltamaan iän mukanaan tuomia juonteita. Ne myös antavat lisää volyymiä huulille ja poskipäille. Hoidon alussa käytetään 14 vuorokauden ajan Fillerina-täyteainehoitoa ja jatketaan sarjan voiteilla tulosten säilyttämiseksi. Tuotteita on saatavana kolmea eri astetta.

Tuotesarjan kotisivut

 

IVY AÏA

IVY AÏA on täysin vegaaninen ja allergiasertifioitu ihonhoitosarja. Jos haluat korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ilman tarpeettomia kemikaaleja kohtuulliseen hintaan, on tämä sarja juuri sinulle. Tanskalaiset farmasianalan ammattilaiset ovat kehittäneet tuotesarjan ja dermatologisesti testatut tuotteet myös valmistetaan Tanskassa. Sarjan ideologian mukaisesti ne eivät sisällä parabeeneja, hajusteita, väriaineita eikä mikromuoveja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Sarjan pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne on valmistettu kierrätysmuovista.

 

LA ROCHE-POSAY

Vähemmän on enemmän.

La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimaalisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

La Roche-Posay – turvallisuutta ja tehokkuutta

Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Tuotesarjan kotisivut »

 

VICHY

Lähdevettä sisältävät Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaan tapahtuvat tuotekehitys ja tuotanto sekä Vichy eettiset toimintatavat takaavat tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan kotisivut »

 

WIDMER

Vastuuntuntoista dermatologista ihonhoitoa. Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealuokkaiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että täysin hajusteettomina.

Tuotesarjan kotisivut »