Kosmetiikka

Apteekkimme kosmetologi opastaa ja neuvoo tuotteiden valinnassa, jotta kunkin ihotyypille löydetään sopivat apteekkikosmetiikkatuotteet. Apteekistamme löytyy useita kosmetiikkasarjoja.

LieracLIERAC

Lierac on erikoistunut ihon ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen. Lierac Laboratoriot tarjoaa huippulaatuiset hoitotuotteet jokaiseen aikuisen naisen ihonhoito-ongelmaan, olivatpa kyseessä rypyt, ihon kuivuus, kiinteyden puute tai maksaläiskät.
Ihonhoitotuotteissaan Lierac hyödyntää luonnon ja kasvien voimaa.Tuotteet on kehitetty noudattamaan ihon omaa luonnollista toimintaa.

Tuotesarjan kotisivut »

v10_plusV 10 Plus

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä monta kuin yleisimpiä iho-ongelmiakin.
Vesipohjaiset, dermatologisesti testatut seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita.
Tulokset näkyvät jo 10 päivässä.

Tuotesarjan kotisivut »

Jane_IredaleJANE IREDALE

Jane iredale mineraalimeikit perustuvat puhtaisiin mineraaleihin ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Ihoa ärsyttäviä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita ei myöskään ole käytetty.

Jokainen Jane Iredale-tuote on valmistettu parhaista farmakologisen tason mineraaleista sekä muista aidoista, luonnosta saatavista ainesosista testaamatta tuotteita eläimillä.

Tuotesarjan kotisivut »

La_roche_posayLA ROCHE-POSAY

Vähemmän on enemmän.

La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimaalisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

La Roche-Posay – turvallisuutta ja tehokkuutta

Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Tuotesarjan kotisivut »

Widmer

Vastuuntuntoista dermatologista ihonhoitoa. Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealuokkaiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että täysin hajusteettomina.

Tuotesarjan kotisivut »

FavoraFavora

Suomalainen sarja, joka sopii myös herkälle iholle. Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita, joiden koostumus on tarkkaan harkittu. Raaka-aineet ovat puhtaita ja niiden keskinäinen suhde on valittu huolella. Favora-tuotteet ovat riittoisia ja kosmeettisesti miellyttäviä käyttää.

Tuotesarjan kotisivut »

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaan tapahtuvat tuotekehitys ja tuotanto sekä Vichy eettiset toimintatavat takaavat tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan kotisivut »

AveneAvène

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetussa Avène-ihonhoitosarjassa on minimoitu allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä. Kaikki Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Avène sarjasta löytyvät erikoishoitotuotteita mm. erittäin herkälle, erittäin kuivalle, rasvaiselle ongelma iholle sekä couperosa iholle. Sarjassa laaja valikoima tuotteita myös normaalin ihon hoitoon.

Tuotesarjan kotisivut »

AcoACO

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

Tuotesarjan sivuille »